Nova York

, par  Teresa Dalmau , popularité : 9%

Cap a Nova York

El quart dimarts.

La Clàudia està de molt mal humor a causa de l’actitud dels seu amics i sobretot d’en Július. El senyor F li proposa un pastís de poma amb gelat i crema. Era el preferit de la Dora.

A Londres els amics de la Dora varen decidir d’acceptar un contracte per anar a Nova York. En Ben i el senyor F, que ara es deia David, també varen decidir de marxar amb ells, el problema era de saber com, perquè no tenien cap document d’identitat.

Els seus amics els van amagar a dins d’un bagul i és així com varen poder embarcar-se. Un cop a Nova York el problema era de com fer-ho per passar el control de la policia americana. La Dora va muntar un gran escàndol gràcies al seu gos Fluff. Mentre la policia s’ocupava de la Dora, ells varen poder passar però la policia els va descobrir i els va detenir.

En Ben va cridar el nom d’un suposat oncle seu que vivia a Brooklin, Samuel Bernstain, amb l’esperança que els amics el sentirien i els podrien alliberar.

La Clàudia havia oblidat els seus maldecaps i només pensava en tornar el proper dimarts per saber què va passar amb en Ben i el senyor F, àlies David.

Voir en ligne : Nova York

Sites favoris Tous les sites

148 sites référencés dans ce secteur

Brèves Toutes les brèves